View Single Post
Staro 29.07.2009., 11:18   #581
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ma dobro to za kratko spajanje, tako se pali vecina ploca kad su na "tretmanu" . serafcigerom ili bilo kako, jednak je rezultat.

load fail safe postavke? zasto to probati? mislim, najvjerovatnije radi, jer sve radi kako treba (save postavki itd)...........

a inace mi ova ds3l laganini zadaje glavobolje u nekim stvarima, jer se dogadaju samo meni . ovo sad sa biosom, ne radi zvuk na jednom kanalu, na glavnom izlazu (tj daje cca 5% jacinu, dok drugi izlaz radi 5/5, kao i ostatak jackova), kad sam instalirao w7 nikako namjestiti drivere za realtek zvucnu (a ljudi sa ds3r i ostatkom p35 ergele skroz najnormalnije).................
cini mi se da cu prvo morati uzeti drugu plocu, a ovu utopiti za neke pare sto naide (ovo mi sada trenutno se cini kao vrlo dobar izbor).

Burko je offline   Reply With Quote