Citiraj:
Originally posted by Sky
LOL. Ne bi li bilo još bolje da nisi uopće počeo pričati gluposti i da si razmislio prije nego si napisao
odnosno da si pročitao post iznad na koji sam odgovarao ( kad već nisam citirao neki drugi post), što misliš o tome?
Nisi mogao zaključiti da košta 140 kn kao što je Bruno pitao u rečenom postu? Nije ti bilo bar malo čudno da sam napisao Silencer, a ne Silencer 1? Da sam ga proglasio budget rješenjem (što je, za 140 kn je fenomenalno)? Da si pogledao koji to sve Silenceri postoje? Mislim, drago mi je što me odmah proglašavaš neukim...
Ali ono sa konfom je bilo legendarno, evo ti link http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=12520 , nasmijao sam se do suza. Nego, što mi ne valja sa konfom? I jel misliš da i ti nekome duguješ ispriku, a? 
|
Molim? Poceo si sam pricati gluposti, uostalom daj me se ostavi, dobro znas da si pogrijesio i ponio se neprimjereno, jer nekim rjecima te tvojim emocijama mislim da ovdje nije mjesto.
Glede konfe, nisam zelio govoriti ali kad te toliko zanima, to je "low-budget" racunalo sa nepemjerenim hladnjacima koji u njemu nemaju nikakvu svrhu, mislim da je ovo kratko i jasno. Dakako takav sastav konfiguracije te ovi tvoji postovi o "low-budget" komponentama dovoljno govori koliko si znalacki potkovan, te da ti je iskustvo vrlo duboko (negdje zakopano, treba ga samo odkopati, mislim da ce trebati godine).