Citiraj:
Autor DraŽ
Ozbiljno razmišljam o prelasku na GeForce, a i na Intel no vidjet ćemo šta vrijeme donosi.
|
Iskreno, vidjevši da Far Cry 2 i dalje ima micro lag "feature" na mojoj grafi, i da se u ATI-jevom stožeru o tom problemu ništa ne spominje, palo je i meni to napamet, jer imho, to je jedan jedini razlog zzašto sam odustao od igre, završio nekih 20% i više nemam živaca, lock na 30 FPS-a je jednostavno no-go za mene u ovoj igri, pre malo.
Vidit ćemo, uskoro planiram uzet novu grafu (ATI narafno), ali bude li i s njom takvih ozbiljnih problema u nekoj igri...
To je kolko sam pročitao problem sa memory leakom kod nekih modela grafe, i zato se javlja taj micro stutter, a nakon nekih pola sata igranja framerate drastično počne padat, i igra se jednostavno ugasi, izbaci me u Win bez ikakvog error reporta.
Šteta, jer igra mi je zabavna, i u principu dobro radi, sve na max, lijepo se vrti, al šta mi to znači kad na 30 FPS-a osjećam lag, a ciljanje i napravit headshot su pain in the ass.
To sve bi se dalo sa kvalitetnim driverom riješit, al eto...
Igra stoji instalirana, i čeka neka bolja vremena.
A ATI-ju držim palčeve, novi dizajn mi se jako sviđa, brže se CCC podiže, primjetio sam i lagani porast performansi u nekim igrama, tako da, nadam se da će im krenut s tim driverima, imho mislim da su ATI-ju jedino ti driveri neka "minus" strana tako reć. Ima tu još dosta lufta za poboljšanja.