ja sam vec nakupio s njima trgovina, sto za mene sto za druge ljude. Nisam imao problema, roba je cesto slana isti dan kad sam mailao potvrdu o uplati (ako to stignem rjesiti ujutro naravno) ali bas zato su me s ovom zadnjom narudjbom raspizdili (sta ces, razmazili me do sada pa mi sve smeta). Prosle nedjelje narucio kuciste i neke pizdarije, moram tako jer u ovoj rupi od Vk nema postenog kucista vise. Dobio ponudu u ponedjeljak ujutro, platio taj dan popodne kad sam se vracao s posla. Poslao im mailom potvrdu i cekaj. U srijedu ocekujem da su ga poslali pa u cetvrtak cupkam i cekam postara....nema ga. Ajde rekoh nisu ga nabavili, bit ce u petak...nista. Nazovem kolegu u posti, on provjeri i kaze niti je poslano niti je stiglo, barem sto se HPexpresa tice. Nazovem ove u protisu da vidim sta je s time i kaze lik posano danas (petak). Ok, gledam doci ce u Vk subotu, ne voze hpex subotom ako nije placeno dodatno za to ali skocit cu do poste i podici. Vikend je tu pa da rjesim tu kantu dok imam vremena. U subotu odem, hpex su dovezili ali mog paketa nema. Sansa da je poslan u petak a da u subotu nije bio u Vk je skoro pa nikakva. Plus sto to znaci da ga ni u ponedjeljak vjerovatno ne moram ocekivati.
Da se razumijemo, nije to nikakav ekstremni rok za dostavu sto se tice web shopova ali kad te razmaze tesko covjeku pada. Tim gore sto sam s kolegom isti dan narucio jos neke pizdarije iz diskonta24 i to je uredno stiglo sutra (a valjda 3x vise artikala koje ziher nisu imali na lageru ukljucijuci i athlona 245 koji se tek pojavio

)