Citiraj:
Autor doublev
Evo i ja imam problem što mi žele naplatiti 400 kuna za miš koji mi dolazi iz Logitecha kao garancijska zamjena. Napisao sam im mejl da ne prihvaćam ponudu te da je korigiraju (Carinska vrijednost je 1000 kn - radi se o MX Revolution mišu). Da li je netko imao ovakvih iskustava i što se tu da napraviti? Ja nažalost nemam frendicu u Italiji (ili bilo kojoj drugoj europskoj državi for that matter) pa ne mogu to tamo prosljediti...
Također, na ponudi stoji nekakvih 150kn carinskog posredovanja pri uvozu. Jel postoji neki način da ja to sve sam obavim, da nema tog posredovanja?
|
Hehe, nemaj straha. I ja sam nedavno strepio kao i ti, s time da je meni račun bio 437kn. Na dokumentima je navedeno da ti (pošto dobivaš zamjensku robu) ne plačaš ništa, već da logitech prihaća sve troškove.
Sve kaj trebaš napraviti je popuniti onu potvrdu od UPS-a/Overseas-a, sa kopijom osobne, i faksirati im. I onda očekuj za dan-dva miša na vrata.
Meni je dostava dofurala miša, dala na ruke bez da sam išta potpisao.
Miš je nov, radi ispravno za razliku od staroga i moram primjetiti da su izgleda muljali sa kvalitetom/kapacitetom baterije za naše tržište. Stari mi je jedva durao 3 dana, dok je bio nov, do 1 dan kada sam ga rekalmirao. Sada dura 7 dana cjelodnevnog terora.