Citiraj:
Originally posted by Coolmer
Ok, isprika prihvacena, uostalom ne bi li bilo bolje da se nisi morao ispricavat, odonosno da si kontrolirao emocije.
Nadalje o Silenceru kojem si govorio nisam mogao ni ja zakljuciti kad nisi naveo o kojoj verziji/reviziji govoris. Osobno sam si mislio uzeti zalmana, ali sam zakljucio da mi je to bacanje novca za grafulju koja je recimo proslost (325 kn za pasivca + neki vent, recimo PASPST 120mm ~150kn == ~500kn), stoga sam rade uzeo ATI Silencer 1 za probu (225 kn), toliko da ju ohladim, a naprotiv grafulja sada radi na 430/390 bez hladnjaka na memoriji i to bez artifakata (3dmark03 == 6808, 3dmark01 == 21148, aquamark == 51.056), sto je recimo vrlo dobro za jednu softmodanu 256-bitnu 9800SE karticu. Stoga dajem svoj glas za ATI Silencer 1 za sve koji zele nesto vise a da rjesenje nije suvise skupo gledajuci samu vrijednost kartice, i uz to je vrlo vrlo tiho.
|
LOL. Ne bi li bilo još bolje da nisi uopće počeo pričati gluposti i da si razmislio prije nego si napisao
Citiraj:
to moze rec neko neuk i sa nedovoljnom poznavanjem elementarne matematike
|
odnosno da si pročitao post iznad na koji sam odgovarao ( kad već nisam citirao neki drugi post), što misliš o tome?
Nisi mogao zaključiti da košta 140 kn kao što je Bruno pitao u rečenom postu? Nije ti bilo bar malo čudno da sam napisao Silencer, a ne Silencer 1? Da sam ga proglasio budget rješenjem (što je, za 140 kn je fenomenalno)? Da si pogledao koji to sve Silenceri postoje? Mislim, drago mi je što me odmah proglašavaš neukim...
Ali ono sa konfom je bilo legendarno, evo ti link
http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=12520 , nasmijao sam se do suza. Nego, što mi ne valja sa konfom? I jel misliš da i ti nekome duguješ ispriku, a?
@ Codiac : Što ćeš, južnjački temperament...

Ako si on the budget, Silencer rev 3.0 ti je više nego pristojan cooler. Ako imaš 225 kn za potrošiti, Silencer 1 je odličan izbor, ali ako imaš neki tihi vent viška, radije kupi Zalmana 80C i smontiraj taj vent na njega. Za apsolutno najbolje zračno hlađenje : 80D + 120 mm vent + blowhole. Radio sam eksperiment sa zatvorenim kućištem i 120 mm ventom i nisam bio pretjerano zadovoljan (to je bilo prije case moda). Sada je to zvijer koja radi na 430/340 (Infineon memorija, što mogu, neki su rekli da neće raditi ni na 325), a cooler je mlak na dodir. (ponavljam, 430 sa 8XAA i 4xAF, 3DMark, loop 2 sata, bez artefakata)
Kažem, da kupujem sad, da nemam blowhole (ili JAKO dobar airflow), da nemam neki tihi ventilator da mi leži u ladici i da imam taman 225 kn, Silencer 1. Ali nećeš pogriješiti ni sa Silencerom rev 3.0, za tu lovu je fenomenalan.