View Single Post
Staro 22.07.2009., 14:08   #638
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Znači, ti ulažeš u budućnost tako da ideš prodavati procesor s kojim možeš igrati SVE?

Bilo bi ti bolje da ostaviš tu lovu koju si namjenio za novi kvad i počneš štedjeti za prelazak na novu platformu i DDR3..

Ali, ti očito nisi došao na forum po drugo mišljenje, ti si već odlučio uzeti kvada i sad tu ser*š po ljudima koji kažu da ti novi proc nije potreban..
Nije istina... po meni se pocelo srat sa komentarima da zapijem lovu i da se socijaliziram umjesto da piljim u temperature i što ja znam što već.

Gdje sam po tebi što srao?

Ako je omaložavanje i vrijeđanje te preporuka da se novci potroše za alkohol nacin kako se nekome "pomaze" u slucaju pitanja na koje mi nitko nije konkretno odgovorio, svaka cast

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Ma daj, mrtvo dizanje je za pichkice, bolje se pohvali koliko spiderman sklekova moš napravit, ili zgibova ili tako nešto.

Btw, prednost kvada je najveća na 3Dmarku, u igrama je prednost na strani kvada također, ali ne u tolikoj mjeri. Još imaš duplo više cache-a u odnosu na E7400, pa je to još dodatni plus za FPS-e.
Da ali mrtvo dizanje na moj tip tijela radi cuda... treniram tek 3 mjeseca, mogu napravit 8 zgibova siroki hvat imam 80kg, spiderman sklekove nisam probao radit, bas budem pa ti javim, bench press 80kgx2

Ma sve 5 za fps-e sa quadom...ono što mene zanima jel vrijedi uzet sad Q9550 i na tu platformu stavljat gtx380 kad izađe ili jednostavno čekat da se pojave dx11 kartice i mijenjat cijelu platformu pošto je i ova stvarno brza pa ju iskoristit još par godina?

EDIT: šit..double post..sry

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 22.07.2009. u 14:38.
Mihael je offline