Citiraj:
Autor Nybelung
Znači, ti ulažeš u budućnost tako da ideš prodavati procesor s kojim možeš igrati SVE?
Bilo bi ti bolje da ostaviš tu lovu koju si namjenio za novi kvad i počneš štedjeti za prelazak na novu platformu i DDR3..
Ali, ti očito nisi došao na forum po drugo mišljenje, ti si već odlučio uzeti kvada i sad tu ser*š po ljudima koji kažu da ti novi proc nije potreban..
|
Nije istina... po meni se pocelo srat sa komentarima da zapijem lovu i da se socijaliziram umjesto da piljim u temperature i što ja znam što već.
Gdje sam po tebi što srao?
Ako je omaložavanje i vrijeđanje te preporuka da se novci potroše za alkohol nacin kako se nekome "pomaze" u slucaju pitanja na koje mi nitko nije konkretno odgovorio, svaka cast
Citiraj:
Autor Gilbert5
Ma daj, mrtvo dizanje je za pichkice, bolje se pohvali koliko spiderman sklekova moš napravit, ili zgibova ili tako nešto.
Btw, prednost kvada je najveća na 3Dmarku, u igrama je prednost na strani kvada također, ali ne u tolikoj mjeri. Još imaš duplo više cache-a u odnosu na E7400, pa je to još dodatni plus za FPS-e. 
|
Da ali mrtvo dizanje na moj tip tijela radi cuda... treniram tek 3 mjeseca, mogu napravit 8 zgibova siroki hvat imam 80kg, spiderman sklekove nisam probao radit, bas budem pa ti javim, bench press 80kgx2
Ma sve 5 za fps-e sa quadom...ono što mene zanima jel vrijedi uzet sad Q9550 i na tu platformu stavljat gtx380 kad izađe ili jednostavno čekat da se pojave dx11 kartice i mijenjat cijelu platformu pošto je i ova stvarno brza pa ju iskoristit još par godina?
EDIT: šit..double post..sry