View Single Post
Staro 22.07.2009., 13:18   #633
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Izmišljaš si probleme..

Kolko vidim, tvoj E7400 sad radi na 3800mhz.. Zašto ga onda mjenjati?

Ne misliš slagati neki multi gpu imba racing ultra maderfaking mean machine? - Onda nemaš razloga ni mjenjati proc..
Ali, ako te novi procesor veseli, a imaš viška love - slobodno uzmi tog kvada..
Zašto bi si izmišljao probleme? dovoljno se "socijaliziram" xD, zarucen sam i imam puno prijatelja, Bogu hvala zdrav sam, redovito vježbam, mrtvo dizanje 110kgx8 jucer, dao sam sve ispite i pišem diplomski, imam svojih novaca sasvim dovoljno, volim igrat igrice, kifla mi se uredno diže pa nisam frustriran.

Ako ne mogu tu postavljat pitanja vezana za procesore gdje ću onda? Valjda ovaj forum za to postoji? ili sam ja nešto krivo shvatio, najbolje me obrazujte pa ću otić na neki drugi?

Pitanje je u smislu "ulaganja u budućnost", normalno da me svrbi i veseli novi procesor, ali ako cu za 6 mjeseci "morat" uzimat i7 ili što već onda nema smisla. Najviše me smeta što e7400 nema virtualizaciju koja mi treba pa koristim smrdljivi tl-50 na laptopu, a želim maksimalno iskoristit ovu platformu koju imam u smislu da par godina mogu kad igram igru neku koja mi se sviđa, da je igram na max detaljima. ako to nekome smeta, živo mi se jbe i ne zanimaju me uopće takvi mutavi komentari.
hvala
Mihael je offline