Citiraj:
Originally posted by Sky
Ma nemam niš protiv Coolmera, ali sam 15 minuta čitao njegov reply samo da skužim što je htio reći. Koji zarez, točka i rečenica kraća od 10 redova bi pomogli u razumjevanju njegovih misli.
Ali me ovo sa konfom nasmijalo do suza, zato sam se i skulirao, LOLčina
|
Ok, isprika prihvacena, uostalom ne bi li bilo bolje da se nisi morao ispricavat, odonosno da si kontrolirao emocije.
Nadalje o Silenceru kojem si govorio nisam mogao ni ja zakljuciti kad nisi naveo o kojoj verziji/reviziji govoris. Osobno sam si mislio uzeti zalmana, ali sam zakljucio da mi je to bacanje novca za grafulju koja je recimo proslost (325 kn za pasivca + neki vent, recimo PASPST 120mm ~150kn == ~500kn), stoga sam rade uzeo ATI Silencer 1 za probu (225 kn), toliko da ju ohladim, a naprotiv grafulja sada radi na 430/390 bez hladnjaka na memoriji i to bez artifakata (3dmark03 == 6808, 3dmark01 == 21148, aquamark == 51.056), sto je recimo vrlo dobro za jednu softmodanu 256-bitnu 9800SE karticu. Stoga dajem svoj glas za ATI Silencer 1 za sve koji zele nesto vise a da rjesenje nije suvise skupo gledajuci samu vrijednost kartice, i uz to je vrlo vrlo tiho.