View Single Post
Staro 21.07.2009., 21:44   #2110
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
samo da pitam : je samo ja propadam po pijesku i sljunku i zanosi me ili se to i drugima dogadja...danas sam opleo kojih 10km jednosmjerno po plazi/obali/makadamu i moram vam priznati da pri kojih ~25kmph nije bas ugodno utonuti u sljunak ili pijesak...a naravno cijelo vrijeme je bilo pedaliranje na nogama tj bez sjedenja cisto da bi se odrzala brzina...doduse je da imam 100kg zive vage ali nije bas da nisam u dobroj kondiciji [hvalite me usta moja]...

e gume su z-max comp classic 2.35...btw preporucam ih za kamenjar...doduse ako se ne ispuste do jutra...zasad drze...a dok je bilo skakanja po kamenjima samo su malo bjezale tj drzale su rutu relativno uredu osim sto je eto bilo bjezanja na pijesku [finom] i na sljunku finijem i grubljem...a sad morat cu onda iskemijati kako tu pjescanu dionicu odraditi tj kompenzirati...

doduse bi li se dalo sto to bjezanje makar [lako za utonuce] rijesiti gumama s vise izrazenim ripnama ili je to jednostavno tako tj nema druge nego uzet biciklu u ruke pa pretrcati tu dionicu?
Red Dwarf je offline   Reply With Quote