05.09.2004., 03:26
|
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Video, 3D, ... pa gle ja bi startno uzeo neki dual stroj, pa s vremenom ako se nema para upiknuo drugi proc ... mislim gle, svaki iole ozbiljan program (Adobe Photoshop, CAD, Premiere, Pinacle, Lightwave, 3D studio MAX, ... ) zna šta je SMP ili ti multiprocesor. Recimo kada ti se meni diže Premiere lijepo piše multiprocesor detected ... svaki ozbiljan program zna šta je SMP i radi sa njime, dalje ako je 3D u pitanju onda traži Quadro, FireGL, WildCat grafičke .... sve je stvar koliko je sve to ozbiljno šta misliš raditi. Tako da se stroj može složiti za neke pare od malih do velikih, upravo ono što premec kaže 10.000 kn pa do neke fakat ozbiljnosti za koju ni toliko US$ nije dosta niti za početak ...
|
kuzim to i imash pravo..samo u photoshopu (koji je ustvari najnezahjevniji program s kojim trenutno radim) radim preko 8 godina i znam kako dishe...a isto tako znam da chu s vremenom nadogradivat ovaj stroj koji kupim ..tako da mi nije u interesu potroshit svu lovu koju imam odjednom,pa da gladujem mjesec dana  ..nego polako, da imam dobru osnovu a onda che kasnije i cijene pochet laganini padat
e da...u ponedjeljak idem kupit dvd przilicu..neke preporuke?jedini uvjet da je dual layer i shto brza..za nekih 700kn bi se nashlo nekaj?neki nec,lite-on il pioneer?
|
|
|