View Single Post
Staro 20.07.2009., 15:01   #16
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
A jel ti znaš ? U svakom slučaju ako si prijetnja državnoj sigurnosti otkrit će te koliko god ti koristio usluge
netkog drugog za skrivanje prave ip adrese ako to radiš na bilo kojoj fixnoj liniji.
Cek, jel pricamo o hrvatskoj ili?
Jedina drzava gdje anonimnost ne postoji je amerika, njihove agencije kao sto je NSA imaju neogranicene resurse, tehnologiju i mogu nadzirati i otkriti svaku kriminalnu radnju.
A ako mislis da ce tebe Karamarko naci kad se sakrijes iza proxija onda je to presmjesno.
Ali posto smo mi u sustavu Interpola onda bi se oni s tim bavili ako se radi o nekom vecem prekrsaju, a ne nasa policija i agencije.

Citiraj:
To sve pada u vodu, zašto misliš da će netko dati svoje guze kad ga se stisne umjesto tebe ?
Sinko nema građanskih prava ako si terorista,dođu i sve rasture...
đizs... a i ti sad otiso na teroriste...

Ako si se ti dobrano zastitio raznim sistemima i radis neke sitne nelegalne stvari po netu, nitko nece trositi svoje vrijeme i novac da bi te otkrio, pogotova ako zna da su jako male sanse da te ikada nadju, dok krupne agencije hvataju malo opasnije prekrsitelje i takvi ljudi se prate i motre mjesecima.

Autora topica je zanimalo anonimno surfanje, svi prijedlozi u ovom topicu su mu dovoljni za anonimno surfanje, i kad kazem anonimno surfanje onda to i mislim, a ne mislim na osnivanje novog ogranka al-kaide koji se okuplja na forumu i razmjenjuje nacrte bioloskih oruzja s kojim ce pobiti 2 milijuna ljudi.
Ono, malo ste se previse uzivili s tim extremnim terorizmom i ljudima u crnom.
khm je offline   Reply With Quote