Citiraj:
Autor stuc
A jel ti znaš ? U svakom slučaju ako si prijetnja državnoj sigurnosti otkrit će te koliko god ti koristio usluge
netkog drugog za skrivanje prave ip adrese ako to radiš na bilo kojoj fixnoj liniji.
|
Cek, jel pricamo o hrvatskoj ili?
Jedina drzava gdje anonimnost ne postoji je amerika, njihove agencije kao sto je NSA imaju neogranicene resurse, tehnologiju i mogu nadzirati i otkriti svaku kriminalnu radnju.
A ako mislis da ce tebe Karamarko naci kad se sakrijes iza proxija onda je to presmjesno.
Ali posto smo mi u sustavu Interpola onda bi se oni s tim bavili ako se radi o nekom vecem prekrsaju, a ne nasa policija i agencije.
Citiraj:
To sve pada u vodu, zašto misliš da će netko dati svoje guze kad ga se stisne umjesto tebe ?
Sinko nema građanskih prava ako si terorista,dođu i sve rasture...
|
đizs... a i ti sad otiso na teroriste...
Ako si se ti dobrano zastitio raznim sistemima i radis neke sitne nelegalne stvari po netu, nitko nece trositi svoje vrijeme i novac da bi te otkrio, pogotova ako zna da su jako male sanse da te ikada nadju, dok krupne agencije hvataju malo opasnije prekrsitelje i takvi ljudi se prate i motre mjesecima.
Autora topica je zanimalo anonimno surfanje, svi prijedlozi u ovom topicu su mu dovoljni za anonimno surfanje, i kad kazem
anonimno surfanje onda to i mislim, a ne mislim na osnivanje novog ogranka al-kaide koji se okuplja na forumu i razmjenjuje nacrte bioloskih oruzja s kojim ce pobiti 2 milijuna ljudi.
Ono, malo ste se previse uzivili s tim extremnim terorizmom i ljudima u crnom.