2/10
Body bags (1993.) - odlično  John Carpenter u zahebanstskom izdanju. Tri zasebne horror pričice. Vrlo zabavno. Ali ne očekujte neka čuda jer je ipak riječ o TV-filmu. 7/10 -->
Citiraj:
Autor fanATIk
Kak te može iznenaditi da je film toliko smeće a zove se Lesbian Vampire Killers? 
|
Pa da, svojim naslovom odaje da je na tragu Kuma, Forresta Gumpa ili Građanina Kanea  Aj, nemojte mi spojlat, baš sam ga nabavio, (vodeći se devizom "killing lesbian vampires...how hot is that!?"  ) pogledati ću ga i uživati u njemu!
Memento (2000.) - zanimljiv, uzbudljiv i nepredvidiv film. Poseban je i način na koji je ispričan...od kraja prema početku. Jako dobro! 8/10
Mirrors (2008.) - kakav šit. Sama premisa da se "nešto zlo" krije u ogledalima je ajmo reći ok. Ali kada zbog toga ideš svaki prostor u kojem se radnja filma odvija doslovno krcati raznim vrstama ogledala, nije u redu. Visoka, niska, mala, velika, kozmetička, kupaonska, zidovi u zrcalima...o moj bože! Zatim dolazimo do "uvjerljive" i "karakterne" glume Kiefera Suntherlanda...koji k tome čini se ima i problem sa regulacijom volumena vlastitog glasa pa se na raznim mjestima počinje derati bez razloga... A šlag na kraju je završna borba protiv  2/10
Body bags (1993.) - odlično  John Carpenter u zahebanstskom izdanju. Tri zasebne horror pričice. Vrlo zabavno. Ali ne očekujte neka čuda jer je ipak riječ o TV-filmu. 7/10
|