View Single Post
Staro 20.07.2009., 11:55   #2965
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006

opake časne sestre od 80 godina

2/10

Body bags (1993.) - odlično John Carpenter u zahebanstskom izdanju. Tri zasebne horror pričice. Vrlo zabavno. Ali ne očekujte neka čuda jer je ipak riječ o TV-filmu. 7/10
-->
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Kak te može iznenaditi da je film toliko smeće a zove se Lesbian Vampire Killers?
Pa da, svojim naslovom odaje da je na tragu Kuma, Forresta Gumpa ili Građanina Kanea Aj, nemojte mi spojlat, baš sam ga nabavio, (vodeći se devizom "killing lesbian vampires...how hot is that!?" ) pogledati ću ga i uživati u njemu!

Memento (2000.) - zanimljiv, uzbudljiv i nepredvidiv film. Poseban je i način na koji je ispričan...od kraja prema početku. Jako dobro! 8/10

Mirrors (2008.) - kakav šit. Sama premisa da se "nešto zlo" krije u ogledalima je ajmo reći ok. Ali kada zbog toga ideš svaki prostor u kojem se radnja filma odvija doslovno krcati raznim vrstama ogledala, nije u redu. Visoka, niska, mala, velika, kozmetička, kupaonska, zidovi u zrcalima...o moj bože! Zatim dolazimo do "uvjerljive" i "karakterne" glume Kiefera Suntherlanda...koji k tome čini se ima i problem sa regulacijom volumena vlastitog glasa pa se na raznim mjestima počinje derati bez razloga... A šlag na kraju je završna borba protiv

opake časne sestre od 80 godina

2/10

Body bags (1993.) - odlično John Carpenter u zahebanstskom izdanju. Tri zasebne horror pričice. Vrlo zabavno. Ali ne očekujte neka čuda jer je ipak riječ o TV-filmu. 7/10
Delta S4 je offline   Reply With Quote