View Single Post
Staro 04.09.2004., 14:41   #19
Loomen
Registered User

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by gpremec
Ako sam dobro shvatio, uzimas DDR500 memoriju kako bi OCao? Rijeci kao OC i ozbiljna radna stanica u istoj recenici postoje samo ako je i negacija izmedju njih.
ne mislim opce klokirat ,tu memoriju mi je stari preporuchio...zashto?shta to nije dobr memorija?500???

e da..i lagani offtopic - ako mi netko moze preporuchiti DOBAR dvd authoring program..
ugl.za shta mi treba: obradim video u premieru , napravim kompoziciju i dodam efekte u after effectsu gdje na kraju i stavim audio iz reason+cubase-a i onda bi sve to htio stavit na dvd a da pritom imam najvechi moguchi broj moguchnosti - od animacija efekata menija ..neznam kaj se sve opce moze radit u takvim aplikacijama ...(znam da cu se najebat i da mi za to treba puuuno vremena da sve prokuzim ali sam picajzla kaj se tiche dizajna i svega ostaloga shta radim tako da bi se odmah htio pocheti uchiti u najboljem programu... jel adobe encore dvd dovoljno dobar za to shto trebam?
dali je moguce napraviti videocd ili svcd da ima izbornik kao i dvd ili je na takav cd moguce samo staviti fotke i video i to je to?
Loomen je offline   Reply With Quote