View Single Post
Staro 04.09.2004., 14:24   #18
Loomen
Registered User

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by gpremec
Upravo sam o tome pricao. Cim netko spomene ozbiljnu mashinu, ti pomislis na 30.000kn. Za oko 16.000kn (sa PDVom i licencom za XP Pro, bez monitora) se dobije pristojna radna stanice koja je neusporedivo ozbiljnija od ove koju ti spominjes dolje.

Za 10.000kn bi se dala sloziti jedna pristojna radna stanica (bez monitora) koja bi se dala nadogradjivati tijekom sljedeceg razdoblja. Mozda si zainteresiran kakva?
zainteresiran sam...da chujem...
a kaj se tiche mekova na poslu, samo sam rekao da na njima radim ne da zelim radit na njima i doma - to da nisu bezobrazno skupi su priche za malu djecu...uostalom pc je daleko isplativiji (nadogradnja,software,a i brzinom su tu negdje - ako usporedjuemo recimo g4 i noviji ht p4 il amd64...jer najnoviji mekovi su PREskupi za moje moguchnosti..)
ma uglavnom ne zelim maca nego piceka i to je to..mozda bi drugachije razmishljo da imam vishe para pa si bi priushtio najbolji mek koji postoji ali ZA POCHETAK (opet napominjem) che mi ovakva picek konfa biti i vishe nego dovoljna...

kaj se tiche te radne stanice koju spominjesh - to me svakako zanima (ali otprilike 10000kn da bude cijena ne vishe)...gdje da pogledam ponudu?ili se moze sloziti stroj po narudzbi?
Loomen je offline   Reply With Quote