Citiraj:
Autor herion
Ako hoćeš prijateljski savjet bježi od ATI AGP-a. Moja iskustva se temelje na 1650Pro, 1950Pro i 2600XT. Igraš par minuta uz raspadanje tekstura(npr COD2 i 4, FarCry), a onda crni ekran. Probani svi driveri ikada izašli(račnajući i modane) koristeći svaki put frišku instalaciju sa image-a. Probani i svi mogući tweakovi od stavljanje na 4x agp, preko isključivanaj opcija u catalystu(smartgart), zamjene memorije itd.. Na kraju 1650Pro završila kod frenda sa istim rezultatima. 2600XT prodao čovjeku koji se u opće ne igra pa nema beda. Ne znam kako je sa 3650 ali znam da je na umjesto ove 3 upiknuta 7600GT i sve magično proradilo. Ploča je P4p800e-delux, napajanje Antec TPII 550w tak da eliminiramo odmah moguće slabe karike.
PS
Ovo je bilo prošle godine. Nedavno je prijatelj probao sa novim driverima i sa 1650 i 1950 ali bez rezultata
|
Apsolutno točno. Identičan cirkus sam imao sa HD2400 pro i na kraju ju uvalio liku koji se ne igra već bulji u filmove. Topla preporuka svima, bjež'te od ATI-ja na AGP-u ko vrag od tamjana. Kupio sam si 7600 GT i to je plafon za moj komp. Kartica radi odlično već godinu dana.