View Single Post
Staro 20.07.2009., 02:21   #350
danch11
Registered User
Moj komp

danch11's Avatar

Datum registracije: May 2009
j****a sad je kasno....

eh sad će neki mislit, ovaj je stvarno glup il šta već ALI... , šta je tu je. Imam već 7 godina i neš durona na 1 ghz 512 sdram 133, promjenio nekoliko graf. kartica i napajanje...i tako "živim" na njemu rekoh koliko..i sad do prije nekih 2 tjedna bio frend kod mene i tako mi pričali i razglabali na već poznatu temu novih konfi C2Duo proc itd. i pratim ga ja na bus i kaže on meni:" Gle ako nemaš para kupi neki P4 za sitne pare 2,8 ghz to još drži vodu kao...ide ne", i ja ono ni 5 ni 6 isti dan nađoh lika koji prodaje P4 na 2,4 ghz 1 Gb DDR 400, grafička agp 9600xt bravo 128 mb, matična abit za cca. 450 kn i ja to kupio bio petak u nedjelju ja već sve to imao (naravno preko pcexperta)...na kraju dao tipu iz Vrbovca 500 kn pošto mi je dopelao 60 km od svog mjesta meni u novi marof (VŽ) i prekjučer ja kupio napajanje 500W, kučište, mrežnu, sata dvd pržilicu i došlo me 580 kn sve skupa + ovih 500 jednako 1080 kn...sad treba to još sve pospojiti pa da vidimo di smo...možda će sad neki mislit ovaj je puko ko balon...al jebiga tako je ispalo...šta sad sad se traži neka solidna grafa da mogu zaigrat neš..želje i volje ima sad samo treba dobra podloga...eh sad šta je tu je prodavat mi se neda...a sumnjam da bi našo neki dual core proc + ram + maticnu+ pci express grafu...za 500 kn,a da izgleda donekle, za rabljene c2duo i nisam baš "za", zato kaje je tu je...kak se kaže "Živi bili pa vidjeli"

Zadnje izmijenjeno od: danch11. 20.07.2009. u 02:40.
danch11 je offline   Reply With Quote