Citiraj:
Originally posted by Loomen
kaj se tiche ovog da ce sve to foc za 3,4 mjeseca imas pravo ali neznas ti kaj meni znaci 3,4 mjeseca!!jaaaako me zivcira ova spora kanta doma a totalni sam freak i nemrem bez kompa ni 5 minuta tak da...i josh na poslu radim na macovima a doma sranje...ma moram to rjeshit shto prije poludichu
jel netko imao iskustva sa pinnacle il canopus video karticama?dobra?losha?
|
Ako sam dobro shvatio, uzimas DDR500 memoriju kako bi OCao? Rijeci kao OC i ozbiljna radna stanica u istoj recenici postoje samo ako je i negacija izmedju njih.
Spomenuo si Macove na poslu. Zasto si onda za doma uzimas Windows PC? Sto ti ne bi bilo efikasnije uzeti Maca i za doma? Cijena im nije bezobrazno visoka, ako ne ides na dual-G5. Uzmes iMac, ili G4 ili novi G5, cijene su im i vise nego dobre.
Sto se tice Pinnaclea i Canopusa.
S Pinnacleom DV500+ imam dobra iskustva (imam jednog doma, i namjeravam ga prodati), ali su u zadnje vrijeme gadno zastranili. Ukinuli su DV500 seriju, tako da izmedju 1.500kn i 12.000kn ne nude nista ozbiljo. Usput, za obradu videa je Adobe software daleko ozbiljniji i upotrebljiviji (ako razgovaramo o profesionalnijoj upotrebi) nego oni Pinnaclovi softwarei.
S Canopusom se nisam nikada sreo, jer oni nikada nisu niti imali ozbiljni video-editing hardwareraj ispod 10.000kn. Prema onome sto sam cuo o njima, ozbiljniji su od Pinnaclea (i ponesto skuplji).