View Single Post
Staro 17.07.2009., 21:53   #3
McT.
Premium
Moj komp

McT.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Da ne otvaram novu temu.. opet se javljaju problemi. Razlika od prijašnje situacije je da je sad unutra WD 640GB. Sve radilo oke do sad...dobro par put se dogodilo da je izbacilo Disk Error...malo "sim-tam" sata kabel...ako nije radilo..prekidač na napajnu OFF/ON..i radilo bi...danas se opet iznenadim..upalim...stoji kod onog memory testa..i ne mrda...zgasim..upalim ponovno, prođe memory test, izlista IDE uređaje...i Disk Error..za popizdit...odma mi vrati i OC postavke na default (proc je klokan na 2,7 jer neće po ovim vrućinama na 3GB, iako je uredno radio i na tome). Neznam više šta bi. Radi, radi..pa opet malo serucka.

Mislio sam da su u pitanju SATA konektor na matičnoj pošto je to sve tak blesavo klimavo složeno. Par puta sam, kako sam i napisao, to malo ljevo-desno..i radilo bi..s druge strane, desilo mi se već par puta da mi nestane struja (HEP)..pa bi ga upalio ponovno..i vidi sreće opet ti nestane...znam da nije zdravo za komp i svjestan sam toga, al nebreš tu ništ. Prošli tjedan mi je sklopka bacila van. Igro sam ARMU2 (demo) rekoh da probam. Ne kažem da je zbog toga, ali može biti, neznam ni sam. Sklopka baci van..ja opet pizdim jer mi je komp opet osto bez stuje..palim ga..dođe u win opet ovo van baci..sad već sumnjam u napajanje..u sve..jao..koliko toga sam napisao...ima netko nešto pametno za reći?

McT. je offline   Reply With Quote