Napiši to coconutu,SRV-u,omegi,jelcu i ako sam koga izostavio,neka se ne uvrijedi.Pa će ti reći da ne znaš drivere instalirati,a problem ako si zaista sve probao kako kažeš,i sve vrste drivera - može onda biti jedino onaj koji sam imao osobno sa AGP x1950pro.
A to je opasna koljaža sa chipsetom na matičnoj, ili čisti HW problem sa napajanjem pcie inačica grafa tipa x serija,2xxx serija i 3xxx serija preko AGP porta,točnije problem u GART komponenti drivera.
Mislim na temelju iskustva,da ako ti ovo potraje još par dana,da rješenje ni nećeš naći,i da je to pametnije prodati i riješiti se muke i živciranja. Suludo je na 64bitnoj kartici trošiti vrijeme,novac i vlastito strpljenje.
Ono što bi ti savjetovao,malo je vremenski možda nezahvalno,ali probaj instalirati XP ponovo, ako ti to ne upali,i opet bude istih sranja, ajde iz čisto fore i znatiželje opali Vistu,i stavi Catalyste iste kao za xp,9.2 ili neke,ali za Vistu. Ne pada mi ništa zaista na pamet, to su isti simptomi koje sam imao u medal of honor serijalu,od crnih ekrana do rebootova,a napajanje ono - 420w čif,460w levicom,za duplo zahtjevnije grafe po pitanju struje. Ali kad ne ide- neće pa neće.
Ajmo mi lijepo probati sa friškim XP, driverima i cdom od matične, pa ćemo staviti XG 8.12 verziju,općenito je 8.12,temeljena na XG-u ili omegama jako dobro prolazila i po netu šta se tiče stabilnosti,a samim time i kod endusera.
Koje napajanje ti to imaš BTW?