03.09.2004., 10:30
|
|
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Originally posted by Sky
:confused:
Izgubio si me... koliko si ti imao u osnovnoj školi iz hrvatskog? *ebem ga tko te je pustio iz nje i nije ti objasnio točku, zarez, proste i složene rečenice.
Odgovarao sam na Brunin post o tom 140 kunskom Silenceru i onda uletiš sa svojim Silencerom 1 srat po meni. Gle, ne znam koji je tvoj problem, ali odyebi, ok? Ako nisam quotao post, znači da odgovaram na onaj direktno iznad.
Da sam htio govoriti o Silenceru 1, napisao bi "Silencer 1", ali to tvoj "neuki um" očito ne može shvatiti da možda postoji neki Silencer koji nije njegov.
Jel imaš pojma o razlici između C i D verzije Zalmana? Nemaš, jer objašnjavaš da D verzija (klasa?) ima "novitet heatpipe". Ili hoćeš reći da su Zalmani skupi samo zbog heatpipe-a? Zapravo, boli me briga što si htio reći, niti imaš što pametno za reći niti znaš to reći. Što je vjerojatno dobro.
Ako si zadovoljan, super za tebe, ali nisi nikad usporedio Zalmane i Silencera (rev 3) te Silencera 1 da možeš dati sud koji je bolji.
|
Ok, u pravu si ja sam neuk, ali si ti pametan. Buduci da si tako pametan objasni adminu na koji si nacin mislio da ce proci ti tvoji pridjevi koji su dolicni djetetu. Uostalom djela govore za tebe, pa tako i nacin na koji si sastavio konfiguraciju, mislim da bi ju i slijepac s lopatom bolje sastavio. Pozdrav.
|
|
|