View Single Post
Staro 02.09.2004., 22:52   #22
Overvide
Premium

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by Sky
Ako ideš na tišinu, uzmi 92 mm Papsta.
Danas sam kupio NB1C, imao sam i plavog Zalmana i mogu ti reći da se ne isplati davati tu lovu za NB1C. Mislim, je mrga i sve (a uz SP 97 izgleda... ma čisti fetiš), ali ne isplati se jer nije 4 puta bolji od Zalmana koliko je skuplji.
Slobodno kupi Zalmana, nećeš biti nezadovoljan. Uz to, ako imaš Abit NF7, NF7-S ili AN7, nećeš moći montirati fan na NB1C ako imaš SP97 tako da si u biti osuđen na pasivno hlađenje NB-a (plavi Zalman ide bez problema)
Preporučam Anteca, 2 120 mm venta i planirano strujanje zraka kroz kućište su bolja od hrpe malih ventova. Recimo, kod mene 2 120 mm blowholea bolje ohlade kućište nego 5 80 mm ventova na tvorničkim mjestima.
Koju konfu imaš? Ako nije jača od ove moje iz siga, i Fortron 350W ti je dovoljan.
Za 2500 kn bi kupio SP97+Papst, plavog Zalmana, Anteca 3700 skupa sa 350W Antec napajanjem i 2 120 mm Papsta. Tiha konfa sa dobrim hlađenjem.
Odlučio sam.Uzimam anteca sa napajanjem a ako neće biti dovoljno uzet ću neko naknadno.Inače konfa je slična tvojoj:NF7-SL,9800pro,mobilac 2600,120 gb baracuda... pa će antec 350W biti dovoljan.Za nb uzimam zalmana +as5 a možda uzmem još jednog za sb(jel se može uopće stavit na sb?) koji se dosta grije samo ne znam koje da ljepilo kupim jer ću ljepit i pasivce na mofset i grafu-možda zalmanovo dvokomponentno??I kolko mi tog zalmanovog ljepila treba jer sam pročitao da ga se dobi jako malo:mad: I za kraj ako stavim zalman na nb i sp 97 na proc zalmanu se trebaju svinut par pinova,jelda?Samo sa čim da ih svinem,klještima?I molim brze odgovore jer možda već sutra idem u shopping.

Hvala

P.S. Jel dovoljna 1 tuba as5 paste za proc,grafu i nb?
Overvide je offline   Reply With Quote