PINovi svi korektno spojeni, sve 5.
U My Computer mi se prikazuje floppy.
Ahh... taj BIOS.
Nisam mislio dirati po Advanced settings, nego imati default ali sto se mora - mora se.
Idem u bio FDD 1.4MB staviti na Disabled, Front panel na Enabled i jos par sitnica na koje sam naisao... Javim kako prodje, pinove od AC'97 nisam dirao i sve je stock kako i je, jedino moram u biosu to podesiti.
EDIT: podesio sve i radi za 6 ;-). Stvar je bila u softveru, skinuo sam audio driver (iako je ovaj iz Win 7 radio OK, ali nema tih opcija), morao sam iskljuciti onu opciju za detekciju front jacka. Ovo s BIOSom nije pomoglo, pa cu vratiti na Auto.
EDIT2: imam jedno pitanje...
Znam da AMD ima Cool'n'Quiet, a zanima me da li takvo što ima za Intel? Moj CedarMill moze sasvim normalno raditi na box cooleru, ali bez ventilatora. Mislim temp nakon 30-45min Primea95 i full foada je 45°C. Nikako nemoze preko. Kako mi komp ne radi u najcijscim uvjetima, oba ventilatora su se nakupila prasine. I MBO poprima prasinu (puse cooler po njoj prasinu).
Ne bi htio da mi komp nakon par god ovako izgleda:
http://prometheusxt.blogspot.com/200...most-w00t.html
Znaci, kako mi cpu heatsink nije uopce vruc, nimalo, kad stavim na njega prste, da li ima neki program kao Cool'n'Quiet za Intel? Nepotrebno se praši, buce ventilatori (stize ZALMAN FanMate za CaseFan). Ima u BIOSu neka opcija, ali koliko sam skuzio, to je nakon sto predje 45 - 60°C da se vrti na High, Med ili Low.
Hvala!