View Single Post
Staro 10.07.2009., 14:00   #513
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Speedbreaker Pregled postova
sasvim normalna pojava kolko sam ja skužio...
ne brini i clockaj dalje
edit: probaj restartat komp, pa onda vidi jel ti se promijenilo u my computeru.
prime95 vrtim stalno i bez diranja voltaze stabilno radi na ovim frekvencijama......
Probati cu sa AOD staviti "auto clock" da vidim koliko tamo ide max.....ali cu kasnije to jos malo spustiti jer tamo mi je neke HC postavke izbacivalo..hehehe...

Probao sam restartat komp i u BIOS-u mi cak pise 3,0 GHz, a na ova dva programa navedene frekvencije mi stavi tj. one koje sam stvaio u AOD.....hmm...

Edit:

Jos malo sam se igrao sa postavkama i svi programi mi ocitavaju 3,4 GHz...Everest, CPU-Z, AOD, AIDA.....ali kada odem na My Computer tamo i dalje stoji i nakon restartanja kompa 3.0 GHz pa cak i u BIOS-u pise 3.0 GHz....a recimo Everest pokaze cca.14% OC i 3,4 GHz.
Nije mi se to jos nikada dogodilo...ne znam...mozda je jednostavno do OS-a...jer jucer je u kompu bio 6400+ i danas sam samo piknio ovaj 250, a i Windowse sam jucer nove stavljao sa 6400+ pa je to mozda neki bug...makar sumnjam.
No da je cudno...je...bar meni jer to jos nisam vidio....jos bi mi bilo jasno recimo da je ta vrijednost tamo prije restartanja, ali kada i nakon restarta ostane ista vrijednost onda ne znam vise ni sam na koliko radi sada taj CPU...hehehe...

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 10.07.2009. u 15:09.
win32 je offline