View Single Post
Staro 01.09.2004., 01:04   #14
hrca
...(=_o)...

hrca's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by dadinjar
Ma ja mislim da je sve to bezveze. Molim Vas lijepo da mi netko objasni koja je svrha od toga da u svakoj najnovijoj igri imas prek 100 frame-ova ,pa da zbog toga kupujes najskuplju grafulju.
Evo za primjer ja imam Sapphire 9600XT i nakon svih onih prodika DOOM radi bolje na Nvidia-i nakon Humus-ovog tweaka igrao sam DOOM na 1024x768 medium detalji i recite vi meni kakve sam ja to fotorealisticne detalje propustio u onom monotonom mraku koje bi inace vidio sa 6800 ultra ,ha?:mad:

Cijeli koncept dooma mi je totalno jadan (trebao bi reprezentirati najbolju igrivost i grafiku a ono cijelo vrijeme hodas po mraku sa svjetiljkom i pitas sto ce te zaskociti sljedece i koliko ce veliko biti ,nakon nekih pola sata igre te to zivcira ,ne?): bonker2
E pa tu ja smatram da ce Half Life 2 poraziti Dooma jer je Half Life pucacina s pricom koja je na Zemlji (vani) a ne po glupim mracnim hodnicima na kojima ti ne trebaju teksture i efekti jer ih i ne vidis :mad: !!!!
Sto se tice koju graficku kupiti za mene je vazno da fura igre prek 25 fps i da je jeftina (cisti primjer 9600XT) jer ionak se ta graficka industrija razvija prebrzo da bi si mogel prisutiti najnoviju graficku
jer vjerujte mi da nikakve bolje fotorealisticne detalje necete primjetiti na skupljim grafuljama (efekti su jednako isprogramirani
i jednako se vrte na svim konfama) samo je pitanje na koliko frame-ova ce se vrtiti...Ako vi zelite max framerate u svakoj novoj igri onda dajte 3000kn za grafulju ,ja sigurno necu ,meni je 30 cist dosta.

Pozdrav!!!

:clap: :clap: tako je
hrca je offline   Reply With Quote