Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 08.07.2009., 15:10   #17150
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Nebi burger King propustio ni za svo zlato svijeta

Nego,sad sam doso kod frenda u birc,ajmo nes pojest i bio letak "Grizz...laboratory of gastronomic inovations" klasicni cattering s neš inovantnih riješenja. Ajd reko da bacimo 60kn u vjetar i naručimo neš,jedne lazanje i jedna pizza kanzona.... dečko dolječe za 20min(u kvatricu/centru je postavio neoborivi rekord) i platimo mi i kazemo da probamo. Pizza je zgledala ko iz reklama,onak da se sir preljeva,bila je i isto tako fina a klasiq lazanje možda najbolje u mome životu(još moram šemu s šunkom i 3 vrste sira probat,to mi je mjerodavno samo ) Uglavnom,za svaku pohvalu dečkima,brzi fini i jeftini. AKo ko želi broj....PM
Lazanje i pizza za 60 kuna i da je dobra. Aj ti brojček ovdje lijepo napiši Ova se kod mene pizza malo pokvarila u zadnjih mjesec i pol, a košta 40 kuna. Rekoh, ajde platim ja dok je bila vrhunska, ali sada. Šteta para.

A kaj se tiće Burger Kinga. Sve je to lijepo u krasno kada usporedjujes sa Donaldsom, ali normalna pečenjara ih u prosjeku uvijek pokopa, što cijenom, što kvalitetom :P
Sam mi je žao da nemamo mi taj Burger King i Kentucky Fried Chicken. Tamo bi deset puta radje nešto pojeo tokom večeri kad idem doma, nego kod onih loših bureka ili još gorih i skupljih kebapa. Pogotovo u KFC-u.
  Reply With Quote