Citiraj:
Autor coconut
Čovječe! Jesi ti nepismen ili blesav? Damo ti rješenje da dobiješ NOVI router za 1kn, a ti to ne želiš razumijeti (ili ne možeš razumijeti).
Izgleda da ti to moram još jednom objasniti, ali kao za f**king debila. Zatražiš od t-scuma 3-mjesečni probni MaxTV za 1kn. Donesu ti NOVOG, NERASPAKIRANOG Siemensa/Thompsona i MaxTV set top box (koji te uopće ne zanima). Nakon par mjeseci, javiš da ne želiš zadržati MaxTV. Dođe njihov tehničar, pokupi MaxTV set top box, a ostavi ti router. Nemaš nikakvog ugovora koji moraš potpisati.
Dakle, da rezimiramo. Za 1kn dobiješ NOVI router. I ništa te ne veže za t-scum.
Ako znaš neku bolju i/ili jeftiniju verziju za dobijanje routera, javi jer bi nas sve to jako zanimalo.
|
Vise nije tako. od 01.06 nije ono, uzmi za kunu, gledaj 3 mj i vrati, nego te vezu ugovorom na 2 godine, i prva 3 mjeseca imas za kunu, a ako hoces raskinuti, platis 120 kn. Promjenili su uvjete. Moze jedino dobiti za 120 kn
Ja sam u zadnji cas odustao kad sam se cuo sa SZK
evo sa njihove stranice:
Citiraj:
Postanite korisnik MAXtv-a i upoznajte čari digitalne televizije uz cijenu mjesečne naknade koja tijekom prva tri mjeseca iznosi samo 1 kn* za MAXtv uz ADSL pristup i MAXtv uz fiksni telefon, i bez naknade za MAXtv prijamnik i MAX WLAN modem.
U četvrtom mjesecu korištenja usluge MAXtv prijamnik plaćate po promotivnoj cijeni od 49 kn jednokratno** uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca
|
i ispod na dnu stranice (to je bitno)
Citiraj:
* U slučaju otkazivanja usluge u razdoblju od prva tri mjeseca plaćate penalizaciju od 120 kn uz vraćanje kompletnog sadžaja MAXtv samoinstalacijskog paketa.
** Ukoliko se odlučite na otkazivanje usluge nakon razdoblja od tri mjeseca, plaćate cijenu penalizacije prema uvjetima korištenja MAXtv usluge.
|