Tema: Iskon
View Single Post
Staro 05.07.2009., 12:38   #847
Streppy
Registered User

Streppy's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Muke po tompsonu

Citiraj:
Autor vinja Pregled postova
pa vrtimo se u krug. szk govori jedno - moje iskustvo drugo. ja se nisam uspio skaciti sa 2 racunala, i 2 razlicita accounta. jedan acc na 2 racunala nema nikakve sanse - morao bi se disconectati sa jednim, da bi se skacio sa drugim (dok nisam zbavio drugi router)

iskonfiguriras TP-Link da radi pppoe prema tompsonu, a onda se sa kompovima samo kacis na tplink najobicnije (wired ili wireless, bez pppoe ili cega li vec)
Buduci da je ovaj post davno bio - samo kratko - imam Carnet.DUO, i ne mogu spojiti vise od jednog kompa na net istovremeno, a treba mi i stalna konekcija (bez pozivanja PPoE) zbog satelitskog receivera.

Vinja (ili please netko kome to radi), ajde molim te napisi kako si uspio iskonfigurirati taj drugi router da radi PPOE prema tompsonu, i sto si napravio na tompsonu da to radi. Ja sam spojila taj drugi router zicom na tompson, i sad se sa kompa spajam bežično na ovaj drugi, ali moram opet preko PPOE zvati tako da opet imam isti problem - samo jedan komp i rucno pozivanje... Hvala!
Streppy je offline   Reply With Quote