View Single Post
Staro 04.07.2009., 14:19   #2061
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
@matesonik :

evo kao što obećah evo mi slike bajka kojem neznam model
http://www.imagesforme.com/show.php/...3128Custom.JPG
Dakle jedino što znam da je bajk s engleskim navojima i engleskim rasporedom kočnica[prednja je na desno bila] što me dovodi do zaključka da je bajk iz italije malo zafrkavam.uglavnom ja vjerujem da je bajk iz engleske jer samo oni imaju "obrnute" navoje i kočnice zbog sigurnosnih razloga na njihovim cestama
Kočnice su kao što rekoh Fair Arrow [možda se čak zajedno piše]
Ručice kočnica su duple, dakle svaka kočnica se može pretisnuti i u vodoravnom i okomitom položaju
Na ručicama je samo otisnuto za koju debljinu volana su
Mjenjači+ ručice mjenjača svi su Falcon bili [trenutno sam zamijenio prednji mjenjac za francuski simplex jer je simplex očuvaniji]
Sic je bio neki stari crni malo uži, ovako "sportski
Ima 2x5 brzina. Na prednjem zupcaniku je otisnuto 88 i nista vise
Naravno ako treba izdiktirati i serijski broj i to cu napraviti [trnutno mi se neda do bicikle ] btw SN je oblika SBBBBBB [s=slovo B= broj]...samo nemogu se sjetiti je li 6 brojeva ili 5...ja mislim 6

E sad. Najlogičnije bi mi bilo da je bicikl Falcon marke, ali koliko sam malo surfao Falcon je na svoje bicikle ugrađivao campagnolo mjenjače tj opremu, a meni je sve sa otisnutim Falcon na sebi. I to poprilicno zbunjuje.

Sad još imam namjeru djedu za 70-i rođendan urediti njegovu Roma Sport trekking trkaći bicikl [specijalka bez volana trkaceg] star 47god. Eh da ovaj bajk gore je vjerujem star min. 25 godina ali sam ga eto ja malo dotjerao da izgleda relativno ok za toliku starudiju.

Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 04.07.2009. u 15:18.
Red Dwarf je offline   Reply With Quote