The Hangover
Čitajući ovdje na forumu, pa i na ostalim forumima, film je u 95% slučajeva izazvao oduševljenje. Na molbu cure za nekom komedijom, nabavih ovaj film u TS kvaliteti, što inače naveliko izbjegavam. Rekoh, biće smijeha, ajde da ga skinem. U 1.5h nasmiješio sam se 5x, a nasmijao MOŽDA 1x. Ne znam šta vidite u ovom filmu, no ajd. 10min serije poput "Mučki" oderu ovaj cijeli film naveliko. VELIKO razočaranje.
Ocjena 3/10
Knowing
Inače volim ovakve SF-iće, ali ovo...U odnosu na "The Day the Earth Stood Still" bolji je za picinu dlaku, a dotični film je jako loš. Prva polovina filma, ako i toliko, OK, ono ostalo... AJME užasa i zijevanja! Scena sa avionom i podzemnim vlakom za 10, ostalo već zaboravljeno. Najjača mi je na kraju moderna priča Noine arke, pa se sjetih jedne verzije bosanskog milijunaša... Je li Noa išao sam na arku ili je nekog vodio... A natjecatelj kaže: "išao je sam". Nadam se da nisam uvrijedio nikog jel... :-) Film gledati do pola.
Ocjena 3.5/10
The Machinist
Igrom slučaja imao sam nazovimo tako "priliku" nakon par godina pogledati ovo polu-remek djelo još jedanput. Christian Bale je dovoljan razlog za gledanje ovog psihološkog trilera, jerbo - frajer nije jeo 6 mjeseci, pao je na 60kg i izgleda u filmu ko' da je došao iz logora. 5 godina kasnije, definitivno jedan od najjačih glumaca današnjice, uostalom vidimo kakve filmove snima. Film je odličan, iako je jasno šta se s frajerom događa već na polovici filma, no ipak film je odličan. Definitivna preporuka, film koji se ne smije propustit. BTW, film je vjerovali ili ne sniman u Barceloni koja je prilagođena izgledom prljavom SAD-u... kante, semafori, auti...
Ocjena 7/10