Citiraj:
Autor coconut
Ako se ne varam, na procjeni si govorio da prodaješ 4050, ali da ćeš cooler staviti na 7750, a to je no-no jer se 7750 zagrijava prilično više od 4050 i ovaj nije sposoban ohladiti dotičnoga. Molim te, izjasni se - koji je cooler na 7750?
EDIT: zaboravih napomenuti - napajanje ti je čisto s**nje. Zamijeni ga za Corsair CX400.
|
Box cooler koji se došao sa 7750 . Al izgleda , da kolega gore ima pravo , ja sam zaboravio maknut onu plastiku koja je na termalnoj pasti . E onda je počelo smrdit.
Isto tako , probao sam poslije sa starim coolerom neki Artic , al guglajuci sam skuzio sad da je on ustvari preslab za nesto kao 7750.
No , ovakva je stvar , poslije sam pobrisao i pastu i rastopljenu plastiku sa box coolera...i onda je radio 7750 bez paste. A kako je stock ionako slab , bez paste ne može ohladit ni 233 MMX .
Znam da mi je napajanje sranje...znači oko 200kn za cooler + 400 kn za napajanje = 600 kn neplaniranih troškova u ovome "divnome" razdoblju , rekli bi "I am fucking overvelmed.."
Citiraj:
Autor Jelc
Ili nisi skinuo onu plastiku sa coolera 
|
Da , jebemu , ona mala plasticna folijica , jebemti , koji sam ja kreten , kakvog nema , al ajde da sam neki tudum , nego jebemu , sastavljao sam još konfiguracije 486-DX4-100 , kad se sve jumperima reguliralo , radio po servisima , i onda se 13 godina poslije ponašam kao poluidiot.
A jebemu , "povukao" sam se iz HW voda 2005 g, i zaboravio osnovne stvari...a još sam bio happy radi novog CPU , i zaboravim skinut plastiku sa termalne paste koja mora sjest na jezgru...jebeno..