View Single Post
Staro 29.08.2004., 22:08   #4
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Story 1:

Mjesto radnje naselje u Skurinjama gdje je isti koncesionar. Glavni glumac ja. Primjetim ja na nekoliko (5-6) kanala sa kojih cesto snimam sto na PCju sto na klasicnom VCRu losu sliku, onako zrnatu. Kod TV signala je to znak niske razine signala (obrnuto je crte na ekranu kad je signal prejak) i prijavim ja kvar. Dodje prvi serviser i kaze da treba zamijeniti uticnicu. Malo sam bio skeptican ali tko sam ja da sudim ovlastenom serviseru i pomicem ormar od cca 300kg da bi serviser zamijenio uticnicu. Rezultat isti kao prije, doci ce opet.

... prodje 2 mjeseca ja opet prijevim kvar...

Dodje drugi serviser i pocen mi objasnjavati kako je meni slika dobra (???) a da je problem SLUSAJTE SADA DOBRO.... OVO JOS NISTE CULI da je po ljeti zrak suh i da EM valovi lose putuju !!! Kratko sam mu rekao da spakira stvari i da nece dobiti ni kaficu ni rakijicu.

... nakon 2 mjeseca...

Dodje treci tip sa instrumentom i izmjeri 75% jakosti signala i kaze da ce pregledati pojacala. Slika se donekle normalizirala nakon 3 mjeseca a meni su prestali slati uplatnice (ovo se desilo prije 2 godine).

Story 2:

Vrlo slicna tvom problemu. Desava se na Turnicu. Sogorica kupila bijesnu Panasonic TV. Ni na jednom kanalu bistra slika. Morala je platiti 200-300 kn da joj ugrade pojacalo NA NJENU UTICNICU. Sad je slika dobra. Inace mozes spojiti skretnicom dve antene na jedan ulaz na TVu, zasto ne?
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote