View Single Post
Staro 30.06.2009., 20:19   #818
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
skaces u usta sam sebi. Pa bas ja obicno idem na globalno bolje a ne FPS/3Dmark bolje a ti se uvijek nesto bunis
I sad sam ja kriv sto ne mogu uzivati u igranju uz zvuk boinga 747 koji dolazi iz kucista. Ili sto ne zelim svako malo paliti klimu jer mi je glupa grafa pregrijala sobu....
Nitko ti ništa ne govori osobno,pogotovo ne ja. Samo ne vidim smisao ove teme još od valjda slične u 2005. kad sam se regao tu, i da, skačem sam sebi u usta samo piskarajući ovdje.

Nisi kriv naravno,opet ti na sebe vučeš,ako želiš biti kriv evo ti na,kriv si!
Šalim se..ali pokušajmo održati temu iznad razine prepucavanja pet ili deset pripadnika petog be razreda oš.

Ja se bunim za pravdu. Da netko ne da 870kn za 4770 kad može kupiti 4870. Ja to zovem pravda,a ne buna.

Isto tako da ne kupi single šrot 4850 kad može uzeti Gainwarda GTS250 za istu lovu.I takve stvari.Naravno da se na to bunim.

Ja bar za razliku od benchera tu koji predstavljaju 70% foruma,i OC-era,neki vrag i igram,u toj kolekciji od 300+ igara doma. Pa eto,dozvolit ćeš - imam pravo piskarati o VGA utjecaju na igre,a ne samo tupiti o Wattima,šta ja znam,toplini,buci,mislim da prostiš,to su greg,pizdarije. Ovo su gaming kartice a ne pasivnjače,i ako se čuju - a čuju se,pa šta?!

Nekome je draže 200kn u džepu ili 20% jača kartica od 10kn nižeg računa za struju ili 5db manje buke...
thedream je offline   Reply With Quote