Citiraj:
Autor FitzTN
Bolje da nisi išo gledat iskustva s neta, sad ga već ne bi imao na kompu jedno 2 dana...a ovak 
|
Upravo tako.
Citiraj:
Autor domy_os
Po brzini se uopće ne može usporediti s klasičnim pretraživanjem. Kad se navikneš, više ne možeš bez njega... 
|
Mozda je ipak bolje prihvatiti ovo.
Citiraj:
Autor thopok
Pa stvarno što je s tim karticama? Prvo navodno ne vole nVidia, pa sad i Windows Search?

Neki se ne bi složili…
Image?
|
Mislis da spremim sadasnje stanje na disku za svaki slucaj? Ne znam ni postupak.
Sve u svemu recimo kada biram startni meni itd. sve se otvara u sekundi, jedino je taj problem sa sporijim ucitavanjem bilo kog signala, oko 20 sec katkad (mozda je do WDS...) i problem gasenja kako da kazem "podaplikacije" DVB Dreama kada nadjem neki novi signal jer dok je ne ukinem ne mogu pogledati kanal, sto je uobicajen postupak ali povremeno koci (za razliku od toga kao i sve ostalo potpuno gasenje DVB Dream ide ekspresno brzo), pa zato krivim mozda s pravom mozda ne WDS. A cim se signal ucita radi besprijekorno sam prijem bez ijednog zastoja, tako da pretpostavljam da nije sporije ucitavanje do nekog drugog razloga (konfiguracija, itd.) . Bilo kako bilo ovo je u najmanju ruku hipoteticko pitanje da li WMS moze da utice na rad SS HD kartice ili ne, ali eto domy je vec rekao taj dio samo je pitanje da li je bolje ipak ostaviti to indeksiranje ili ipak ukinuti i obrisati WMS (i kojom procedurom pouzdano), mada mi se ne svidja da tako dugo traje na nekim racunarima, a nisam siguran koliko dugo na mom kompu traje dok se ne radi na njemu jer recimo mozda u pola procesa pokrenem DVB Dream....
Editirano: u EurekaLog DVB Dream vidim da je error vezan za gasenje podaplikacije i katkad zamrzavanje procesa prilikom skeniranja kanala u vezi sa ntdll.dll .
Da li WDS moze imati veze sa tim?
Kada odaberem add/remove WDS kaze da moze brisanje nastetiti svim programima instaliranim nakon njega, medju njima je i DVB Dream.
U medjuvremenu sam iskljucio indexing na dll i exe u indexing properties a potom i preko my computer za c i deselektirao "Allow Indexing Service to index this disc for fast file searching", nesto je jednom prilikom pocelo da se tu izlistava od fileova, kao da je pocelo da ih vraca u defaultno stanje, i koji put zastalo da ne moze da odradi i stisnuh ignore te je zavrsio do kraja, a potom sam stavio indexing u "snoozing".