ja inace uzeo 42x10 prije 10ak dana i stvarno sam odusevljen...za 5200kn u ronisu, dobio 2m hdmi kabel, 5m sam mogo samo dodatno kupit(nemaju opciju da za malu nadoplatu dobim taj 5m umjesto 2m) za nekih 150kn al nisam uzeo jer mi netreba jos a mozda ni nece...gledamo ju sa 2.2m-2.5m daljine i ne cini mi se preblizu, mozda za SD i to one programe di ni inace nije predobra slika(bnet analogna s tim da los kabel sastavljan na pol puta ide od splitera u drugoj sobi do plazme)... cak i obican divx izgleda jako dobro(bolje nego na mom t400 1440x900 ~1m, nemam drugi monitor za usporedbu osim 17" CRT)
jedino sto imam problem pri povezivanju sa vga kablom(pisao sam o tome (i previse) na hdtv forumu) - naima kako nemam nego vga izlaz na laptopu(navedeni t400 iz moj komp sa hd3470 + x4500) spajam se vga kablom ali nemogu dobiti 1280x720 rez nego onda sibam 1024x768 pa koristim pan&scan u kmplayeru za namjestanje pravilne geometrije slike, pa me zanima ako nije ova navedena, koja je najbolja alternativna rez za dobit kvalitetnu sliku pri gledanju filmova svih kvaliteta i formata(od divx ripova do 720p HD materijala)?
takoder koga zanima moze detaljniji opis mog problema i vec neka ponudena rjesenja(uglavnom od nanija) pogledati
ovdje (forum hdtv-a)