Je mi netko iz prve ruke moze predloziti neku traku za oblijepiti volan? vidio sam u ciklo centru neke trake za 50kn, onda neke michelinove za 70/80kn i neku karbonsku za 80kn.
Trenutno imam traku od brušene kože koja je vrlo ugodna na dodir i stvarno ok ali se počela odljepljivati već a i izlizala se već pa bi ju promijenio.
Eh da i je mi netko može predložiti nekakve 700-30+ gume. pod 30+ mislim na deblje od 30

trenutno ima 700-23 continentalke ali iskreno malo mi je prenapeto voziti te gume jer se stalno bojim da cu pjesaciti do kuce

...jbga ruta mi je malo glupa tj ceste su malo makadamske prakticki...fkorz prešao sam na 25mm [vanjska sirina] obruce tako da ove uze gume otpadaju
inace jedino sto sam vidio ovako ok su ove trekking gume
WTB Interwold 700-38
WTB All Terrainasaurus 700-38
Kenda Khan 700-35
e sad sto vi mislite ?ja se iskreno nekako dvoumim između "dinosaura" i kende
baj d vej ove velicine su mozda zbunjujuce pa recimo samo da ili 700C ili 622 ili 28" gume

cisto da se lakse orjentirati
@matesonik : imao si pravo 14.-ica je a ne 15.sve u svemu za 16kn sam kupio onaj kljuc 14-15 pa sam eto ubio dvije muhe jendim udarcem
#update...kupio u dsg-u WTB All Terrainasaurus 700-38 [622-40]...nežalim ni lipe što sam dao za njih...prodavac na vrbiku susretljiv, pristupacan...sve u svemu ako vam trebaju 700-38 gume moja preporuka ide definitivno ovim gumama...