Iscrpio sam sve druge moguce izvore, trazio kod svih prijatelja i poznanika te njihovih prijatelja i poznanika, a nisam postigao nista...
O cemu se radi?
O HL2 kuponu koji se dobivao uz neke ATI kartice...
Ja vec vise od 3 godine igram CS online... svaki dan... pravi pro gamer...

I sad kako je HL2 u izradi, tako je i CS2 (tj. CS Source - tak se zove) u izradi... i pred tjedan dana omoguceno je beta testiranje CS Sourcea... i to samo za vlasnike ATI HL2 kupona ili vlasnike Condition Zero igre...
Naravno, pojavili su se oni koji su odmah cracknuli tu betu... ali te crackirane bete u vecini slucajeva ne rade, ili rade jako lose... i nikako ne mogu pratiti one preko steama, jer Valve zna izdati i nekoliko updejtova dnevno...
Ja sam downlodao 300MB preko Shareaze prosjecnom brzinom koja nije prelazila 7KB/s da bi dobio crackiranu verziju s kojom sam se jos 2 sata zajebavao dok nije proradila, i tada naravno nisam mogao igrat na ni jednom serveru jer je u tom vremenu dok sam ja sve to poskidao Valve izdao vec nekoliko updejtova...
Sigurno mnogo vas ATIjevaca ima taj kupon, a nikad nece igrat HL2 ili CS2 online te mu je taj kupon beskoristan...
Kupon ce biti koristan jedino onima koji namjeravaju igrat te igre online, preko steama, a single player igracima nece nista znaciti... istina da ce s njime moci besplatno dobit HL2... ali ce se ti primjerci HL2 moci naruciti samo direktno iz Valvea (SAD) te bi u tom slucaju postarina kostala kao i kupovina cijele igre u HR...
Ja se nadam da ovdje postoji neka dobra dusica koja ce mi se smilovat i pokusat suosjecat samnom te mi prepisat CD key sa svog kupona...
U tom slucaju kupon jos uvijek ostaje kod njega i moze skoknut do SADa po HL2 kad izadje, a ja cu presretan moc igrat CS Source betu...
Ako mi netko pozeli dat taj key moze mi se javiti na:
forum PM
mrx@post.htnet.hr
ili neka ostavi svoj mail, icq, irc, mob, tel, msn, ilinestaslicnotome...