Citiraj:
Autor dh41400
Vrlo zanimljivo, kako su ljudi sigurni u ono sto vjerojatno prvi put cuju u zivotu
Ajmo po redu:
[*]LC POWER PROPHECY 750W je built by Andyson (ne CWT) i to vrlo kvalitetno odradjuje (bavi se izradom vrlo solidnih napajanja).
|
Hvala na ispravci
ne znam zašto sam zabrijao da je CWT (možda zbog 850W Arkangel modela koji bi trebao biti sličan TT Toughpower 850)
Citiraj:
Autor e1ectra_one
Ma badave sve ovo, al meni se stroj i dalje gasi. Proc nije, mema nije, grafa hladna dovoljno, probani i drugi driveri. Negdje puca po šavovima, rekoh na X38 + 2x HD3870 mi se znalo dešavat isto u ugrama, ko i na P45 sa 4890, jedino mi je napajanje ostalo.
|
Gle
možda je napajanje neispravno...
Probaj od nekoga posudit neko ispravno napajanje pa provjeri
dakle radi se o ovom napajanju

ono sa svojih 580W na +12V mora tjerat tvoju konfu
Daddy-ev Seasonic S12 500W sa svojih 396W na +12V bez problema je upogonio Q6600 + hrpa diskova + HD4890 Toxic
Što se tiće odvojenih railova mnogi proizvođači ne odvajaju railove nego to samo naljepe na deklaraciju
Evo za primjer jedan Seasonic iz M12 serije nema 4 odvojena raila kako je deklarirano
tj nema OCP pa stoga nema ograničenej na 18A/railu kako je deklarirano...i samu vidite da je izvukao 35A sa jednog raila (gotovo dvostruku vrijednost)
Citiraj:
Now on the previous page, you saw that Seasonic advertises this PSU as having four 12V rails. You'll notice in these load tests that I only specify a load on 12V1 and 12V2. This is because I could not find any proof that this PSU had more than two 12V rails; at the most three. And I found that even if there were three 12V rails, there is no OCP (over-current protection) or any circuitry in place that disrupts continuity between the multiple "rails." We'll discuss this further during the autopsy.
|
http://www.jonnyguru.com/modules.php...=Story2&reid=3