View Single Post
Staro 25.06.2009., 15:45   #16
GameOne
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Idemo dalje...
ništa, smrzavanje se dešava i dalje. Stoga, iskopčam hard od 500gb sa matične tako da ostane ovaj od 80gb. Formatiram ga i krenem instalirati win200 (da, da win2000). Nakon loadiranja fileova u DOSu, krene instalacija iz windowsa i on SMRZNE! Ja restart, ponovo krene instalacija iz windowsa, ovaj put sve OK. Prvo startanje windowsa, prodje minuta on SMRZNE!
Ja onda iskopčam ovaj hard od 80gb i vratim onaj od 500gb. Mislim se da nije hard u pitanju. Ista procedura, formatiranje, instaliranje. Ali ovaj puta on SMRZNE na 35% formatiranja harda! Nakon restarta, prođe sve OK.
Ukratko, komp SMRZAVA i prilikom formatiranja harda i prilikom instalacije windowsa i u samim windowsima... WTF?
Da nije matična opet? Da nije možda što su i hard i dvd/rom oba na Masteru, ali nisu na istom channelu. Radio sam CLRCMOS 2 puta, ali bezuspješno... Ja više nemam ni jedne ideje...
Ako netko ima bilo kakvu ideju, sve prihvaćam...
Pozdrav

EDIT:

evo i dalje... sad mi je smrznuo na "instaling devices such as keyboard and mouse". Kako god mu se prohtije...
Sve komponente su testirane kako sam i napisao prije. I Memtestom i OCCTom Seatoolsima i sve je bilo "no error". A ipak negdje ima error koji mi smrzava komp. Da nije PCI utor od grafulje?

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 25.06.2009. u 16:15.
GameOne je offline   Reply With Quote