Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 24.06.2009., 12:54   #17062
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pošto moj post nije trebao potaknuti ikakvu političku ili kakvu drugu raspravu te tematike, mislim da bi bilo dobro stati samo na opisu hrane koje smo probali.

inače nije samo jedna osoba u ovoj c/p diskusiji i bojim se da oni svi znaju udaljenosti po federaciji, tako da su takve niske prozivke nepotrebne, a pogotovo od nekoga tko uopće ne živi u toj državi.
Hebesh politiku,ko je spominjao politiku,možda samo vjeru,no nijednoj vjeri praseća noga nije kriva samo sam pitao,zna li kolko je doboj od banja luke,i kakve tu razlike ima...pošto veliča banjalučke a kudi dobojske. Ljudi su Sarajevo dolaze na čevape,oni nažalost izazivaju placeebo efekt tamo. Dobri jesu,al nisu izvanzemaljski,nikako. Više je to posljedica naših čobana koji neznaju prdnut dalje od Rubelja,Rubya i Ruby comec back pečenjara.... ima par prčvarnica u ZG koje rade Ć(za ove koje nemaju pametnijeg posla pa ispravljaju gramatiku)evape jednako dobre ko tamo,pa u najmanju ruku imate i mjesto na trnavi u koje je lik donio i peć i smjesu istu ko u baščarčiji,samo treba nosom malo po gradu razgledat
trouble je offline   Reply With Quote