View Single Post
Staro 24.06.2009., 12:18   #66
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
Odlično. Sad kad je prebačeno pretpostavljam da bi bilo previše tražit sticky?

Citiraj:
Ja jos uvijek cekam odgovor
Nekompetentne osobe se nemaju što time bavit, pa prema tome ne moraju ni znat ništa o tome.
Kao što se vidi, dotični kao i mnogi, zna NEŠTO o problematici. A to jednostavno nije dovoljno, ne ovdje. I upravo je to ono najopasnije.

Možda neki jednostavno ne prihvaćaju da više ne vrijede propisi SFRJ.

Ne znam kako mi je ovo promaklo
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
kod dodira faze na masu uređaja koji je nulovan bilo u utičnici ili na samom sebi

Da mi je samo znat zašto bi to bilo napravljeno unutar samog uređaja? Isto je to prije rečeno i za napajanje…

Eto kad ljudi žele uštedit. Ovo su zapravo odlični primjeri zašto ne može bilo tko takve radove obavljat.
Svi vlasnici neispravnih instalacija bi što prije trebali shvatiti ozbiljnost situacije i u najkraćem roku otklonit sve nepravilnosti(naravno ne sami i ne uz pomoć osoba upitnog znanja).

Ali naravno da će prije toga nabavit PlayStation ili plazmu od 50".

Baš me zanima pravna regulativa, ali jasno da se kod nas ni tu ne može očekivat puno.
Citiraj:
Autor DanielDJ Pregled postova
Komp mi je oduvijek radio normalno, nikad nisam imo nikakvih problema sa ovim napajanjem
Jasno, sve je fino kad sve radi. Ali tko će odgovarat u slučaju nesreće? Vlasnik instalacije i "stručnjak" koji je dotičnu lijepo sredio?

To je samo jedan od razloga zašto se takvi problemi ne mogu rješavati preko foruma stavljanjem ikakvih uputa koje će oni sami ili zajedno sa "stručnjacima" koristit.
thopok je offline   Reply With Quote