Citiraj:
Autor Doink The Clown
Meni sve tu smrdi na skureno napajanje ali ipak je to Corsair...hmmm...
|
Da, đoniguru kaze da su ta napajanja nenadjebiva. Rikavaju sva, pa cak i PCP&C koji je ponos i dika svakoga tko ga ima
Citiraj:
Autor nike.com
imam ati radeon HD 3870 x2 Atomic water cooled...
a tko zna mozda i je do graficke jer sam prije nazad godinu dana isto ima ovakav problem i na kraju su u servisu zamjenili graficku bila je isto ati ali HD 2900 XT sa 1 gb ram i onda su je zamjenili s ovim sta sada imam
a neznam to je tragedija onda da meni tako crkavaju graficke... bez veze...
|
Jesus, koja graficka....ako nije riknula, u sto sumnjam, zabiljezi me ODMAH za mogucu prodaju
Citiraj:
Autor GameOne
Imao isti problem. Pali-gasi, pali-gasi... Napravio CLRCMOS, ništa. Matičnu pod ruku, garanciju u džep i pravac servis. Dobio novu. Eto. Ako imaš garanciju, a sve si isprobao, nosi to brate, boli te briga. Žalosno je,a li matične su danas postale potrošna roba...
|
I sto, da ga naprave sobaricom kad mu u servisu utvrde da je maticna nekim cudom ispravna i naplate parsto kuna za tu zajebanciju?
Prvo probaj bootati sistem s drugom VGA karticom, nije istina da ti nitko od prijatelja nece posuditi jednu na pol sata. Tada ces biti pametniji, vjerujem. Inace, za sve probleme sa abit plocama prvo gledati na Hexus forum, jer su glupsoni iz abita premjestili server u Tajvan, a s njime i stari americki
forum.uabit.com forum i zdrkali ga da nestane. Sad jos jedino ima na Hexusu podforum. Jebes budale.
http://forums.hexus.net/abit-care-hexus/
Atomic...X2...ooo mama