Tema
:
Kejbljving job!
View Single Post
22.06.2009., 21:49
#
972
maX
Banned
Moj komp
Datum registracije: Apr 2005
Evo, ja danas sebi složio kućište sa vodenim (dosad imao komp na stoliću).
Radi se o Casetek CK-1018-1B. To kućište mi već duže vremena stoji doma na tavanu i uopće sam zaboravio na njega. Bio sam ga dobio na zajedno sa Thermaltake M9 po istoj cijeni pa sam ga uzeo i bacio doma na tavan, nisam ga uopće otvarao niti proučavao
I tako je prije par dana išao nešto tražit na tavan i ugledao njega. Nisam niti znao o kakvom blagu se radi dok nisam ja to otvorio i vidio koliko zapravo u njemu ima mjesta i kako je sve to lijepo posloženo. 90% današnjih kućišta bi se moglo posramiti pred njim. Jedni nedostatak koji bi ja naveo je taj što nema rupe za 120mm ventove nego za 80mm.
No da ne duljim, evo slika kako je to sve nakraju ispalo nakon što sam ugradio vodeno. Sve mi je savršeno pasalo, čak nisam morao niti bušiti rupe za cijevi na vrhu (maknuo sam konektore za USB i firewire te sam time dobio rupe za cijevi). Jedine rupe koje sam trebao bušiti su bile za pričvršćivanje radijatora sa drotom (ne policajcem nego žicom
)
Eto, ja zadovoljan krajnjim rezultatom. Sad napokon mogu držati E8600 na 4.5GHz za 24/7 rad
maX
Vidi profil
Otvaranje web stranice maX!
Pronađi još poruka od maX
Moj komp
CPU:
i7 920 D0 under TRUE Black
MBO:
Asus P6T
RAM:
3x1GB Corsair Dominator 1600MHz + 3x1GB Mushkin 1600MHz
HDD:
WD 1TB Black | WD 1TB Green | WD 500GB Black
VGA:
Powercolor Radeon HD4870X2 2GB DDR5
Napajanje:
Corsair TX650
Monitor:
Samsung 245B+
Windows7 7600 RTM x64
Ostalo:
Logitech MX518 @ Steelpad 5L ; Logitech MKE ; Genius 5.1 H. Theater Wood + Sharkoon Majestic 5.1 III