@ BeroVK ma otisao sam na hrelic i kupio cijelu specijalku...jedino sto me na njoj cudi je kako su joj gume Made In Yugoslavia u onako dobrom stanju i kako zracnice jos uvijek drze zrak pod pritiskom od 95kg žive vage
a otkad sam kotače očistio s krpom, sjaje se više nego kromirane felge na Hummeru lokalnih repera
a sad me zanima nesto drugo [znam da sam dosadan, al j*bi ga

] :
1) koji ključ [i gdje ga ima za kupiti jeftino] mi treba za pedale odvidati i zavidati...imam pedale s peugeota koje imaju kapicu i njih bi stavio i zamijenio ove trenutne obične...provao sam sa mini-francuskim, ali predebeli je, a nemam one kombinirke koje su na špic naprijed
2) je netko prodaje povoljno onaj neudobni uski sic koji se uvuce u khm guzicu...imam trenutno neki udoban, ovako relativno sirok ali he's crimpin' my style
3) oprema je Fair Arrow kočnice [duple ručice hvala bogu] i Falcon mjenjači...e sad je se moze saznati otprilike preko toga koje je marke bio bic...ja bi rekao rog nekakvi ali nemam pojma...
4) i jos sam nešto htio pitati ali sam vidio na prvom lika kako roštilja sipe pa sam zaboravio