View Single Post
Staro 20.06.2009., 11:11   #360
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Sad si zajebo Thedreama i njegovu filozofiju o isplativosti

A tek što bi radile dvije OC-ane u Crossfireu
Baš i nije..

Međutim, u vrijeme pisanja ovog članka, TSMC još uvijek nije riješio probleme sa novim proizvodnim procesom, HD4770 serija još uvijek drži visoku cijenu i isplativost kupnje ovakve kartice je u najmanju ruku upitna.
Nakon tri članka i temeljitog testiranja mogućnosti nove HD4770 serije, prve kartice sa 40nm grafičkim procesorima, nema potrebe za prekomjernim filozofiranjem jer sve je već rečeno.

Radeon HD4770 će sigurno biti još dugo glavna tema rasprava među entuzijastima i overclockerima na forumima… pa i među prosječnim korisnicima, jer kartica nudi kompletnu ponudu čiji je trenutno jedini neprijatelj problemi pri proizvodnji.

Inače stvarno sam uživao čitajući i upijajući svaki red i chart članka, stvarno sve pohvale,prva liga odrađen posao. Zanimljiva kartica za entuzijaste,ali iskreno dok je cijena ovakva a 4870 modelima pada čak i na 864kn za 512mb model,upitno - je najbolja riječ kupovine.

OC mogućnosti su tu,ali mislim da je 150kn bar trenutno preskupa. Kad bi išla za 649kn recimo umjesto za 800+,to bi bilo to. Sigurno nas čeka zanimljivo ljeto i jesen.

Ali omega,svaka čast.Krasan članak.
thedream je offline   Reply With Quote