ne znam za njega, ali njegov stari mi je svojevremeno praktički uništio Gamecube. I to ne uništio odmah, nego je umirao polako ali sigurno zbog njegove greške, jedno godiu dana...

No dobro, to je sad druga tema, i ne bih sada opet nakon nekoliko godina o tome. Ugl, što se mene tiče, tema može lock. Zaključio sam da ono je čip, koji je pokretao PS one kopije, ali ne i PS2. I danas sam od frendicve nabavio PS2, i rastavio jedan i drugi, i sve komponente koje sma mogao "premještati" jesam, nadajući se da ću saznat zbog koje vibra ne radi, ali očito je zbog nekog elementa od stotina njih na matičnoj ploči, a pošto nije vidljivo oštećen nijedan, saznati neću nikako. Onda sam još probao i čip izvaditi, te sam ga maknuo, i iako konzola i dalje radi normalano, nsima dobio vibru, dakle ni on nije bio uzrok za to. Tj, možda je on skurio neki elemnt, ali nije bilo reverzibilno. Ugl, eto, vibru neću nikako riješiti, osim kupnjom nove konzole, a onaj homemade dio sam skužio što je, pa eto, možemo reći da je riješeno. Modovi - slobodno lokot. Hvala Dizel na trudu