View Single Post
Staro 18.06.2009., 13:34   #1689
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Poštovani,
Zahvaljujemo na Vašem upitu.

Provjerom Vašeg slučaja ustanovljeno je da je prilikom zamjene kontaktiran broj osobe koji je bio na URS dokumentu te da ta osoba nije imala prigovor na zamjenjeni artikl. Isto tako napominjem da je sve bilo po zakonu jer postoje 3 mogućnosti: a) popravak artikla predanog na reklamaciju
b) zamjena za isti ili DRUGI ARTIKL SLIČNIH ILI BOLJIH KARAKTERISTIKA
c) povrat novaca
Prema tome sve je bilo po propisima i obaviješteni ste da je artikl zamjenjen za drugi i na to nije bilo prigovora od osobe koju smo kontaktirali, hvala,

Robert

Odjel servisa i reklamacija "

Nova serija "Vemil", pustite sad "Marinu"

A odgovor je sa maila servisa, s "cijenjenog mišljenja za sad ništa"...
A garantiram da je to onaj lik koji je meni prodavao priče.... Jer je maila stigao od lika s "recepcije" , koji je u razgovoru par puta spomenuo da radi "na recepciji".....

E sad nisam ekspert al mislim da taj Chief nije niti sličan a ni bolji od Fortrona 650 GLN... ( za ovo stvarno nisam ziher), al mislim da nije-_-
-->
evo da svima "grupno" odgovorim....

@maX: moj prijatelj je predao napajanje na servis, i onda su na njega stavili sve podatke oko kontakata i svega, pošto nisam u ZG-u i nemogu na svako zvono bit tamo.... No, ok... No on nikako nije prihvatio jer sam mu ja odmah rejkao ( prije nego ga je uopce ) odnio do servisa točnije dučana , da ne prihvača nikakve zamjene... Nego da kontaktira mene, i tako je bilo....

@dobri1 : Hvala, ma taj maX
Evo C/P iz današnjeg maila...

"
Poštovani,
Zahvaljujemo na Vašem upitu.

Provjerom Vašeg slučaja ustanovljeno je da je prilikom zamjene kontaktiran broj osobe koji je bio na URS dokumentu te da ta osoba nije imala prigovor na zamjenjeni artikl. Isto tako napominjem da je sve bilo po zakonu jer postoje 3 mogućnosti: a) popravak artikla predanog na reklamaciju
b) zamjena za isti ili DRUGI ARTIKL SLIČNIH ILI BOLJIH KARAKTERISTIKA
c) povrat novaca
Prema tome sve je bilo po propisima i obaviješteni ste da je artikl zamjenjen za drugi i na to nije bilo prigovora od osobe koju smo kontaktirali, hvala,

Robert

Odjel servisa i reklamacija "

Nova serija "Vemil", pustite sad "Marinu"

A odgovor je sa maila servisa, s "cijenjenog mišljenja za sad ništa"...
A garantiram da je to onaj lik koji je meni prodavao priče.... Jer je maila stigao od lika s "recepcije" , koji je u razgovoru par puta spomenuo da radi "na recepciji".....

E sad nisam ekspert al mislim da taj Chief nije niti sličan a ni bolji od Fortrona 650 GLN... ( za ovo stvarno nisam ziher), al mislim da nije-_-

Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 18.06.2009. u 13:52.
Ati freak je online   Reply With Quote