doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Originally posted by A-V
Bas sam se i bojao da je to najlogicniji zakljucak jer sam se naviko na ATI i s njim znam na cemu sam. A i nisam sklon formatu i reinstalaciji windowsa sto je gotovo neizbjezno ako bi mijenjao ATI -> Nvidia. Komp sljaka super i neda mi se to riskirat zbog necije price... Uostalom za svaki clanak u prilog Nvidie dolazi isti takav za Ati pa sad ti znaj tko tu pije a tko placa
|
Eh, nema tu tko pije a tko plaća-nvidija ti je trenutno puno ISPLATIVIJA(i JAČA) ako misliš imati kartu na dulji period.ATI je odličan, ali trenutno se radi o steroidiziranim karticama bez ikakvih novih featurea.Kada dođe u potpunosti shader 3.0, a ti budeš imao trenutnu ATIjevu karticu, budeš vidio kako će se gušiti...ja priznam ovo-ati je pobijedio debelo u prošlom krugu, a sad je NVIDIa zadala JAK udarac.Pročitaj članak na ovom siteu, pcekspertu, pa se onda odluči...drivere samo "počupaj" dobro, tj pravi uninstall, i ne vidim zašto bi ti to trebalo.Ja sam davno na jedan komp sa 7500 stavio gf3Ti200, i nikakav uninstall OSa nisam radio...
NOTE:da se razumije, posjedovao sam razne kartice, ne samo ati i nvidia, a kupovao sam po onom što je bilo bolje tada, bez obzira bila to jedna ili druga.
Užasno me živcira taj "ne znam na čemu ću biti s nvidiom", nvidia ima odličnu sliku sada, odlične ramdace, dobro se kloka, i još uvijek su driveri
ISPRED atijevih, a oni OPEN GL jako ispred.
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga
|