Citiraj:
Originally posted by IceFisherman ZNAM KO SI !!!muhahahahhahahahhahahhah Prve dve rečenice su te odale. Jer nekaj takvoga moremo složiti samo ja ili Visage ! Dakle
twin Fisherman = Visage muhahahahhahhahahahhahhaha
:clap: :clap:
|
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Hahahahaha!
Mada sam ovo uskoro htio privesti kraju - ipak, jos sam htio eksploatirati ovu zabavu sto na osobno to i na zadovoljstvo nekolicine forumasa koji su iz dana u dan bili nasmijavani ovom
zbilja zabavnom epizodom tajnog indentiteta - promoćurni Ice nas je otkrio :clap:
To mi i treba kad nakon 3 sata filozofske rasprave idem postati poruku i pod dojmom materije odam se ovako naivno, a našem Ice-u dovoljna je i najmanja pogreska i ode glava
+ jos propustim gotovo citavu reprizu jer sam zaboravio ostaviti da se snima
Htio sam jos izvuci ratobornijih izjava u PM-u od Ice-a
A sada kako je nastao i sami tok razrade ovog dijabolicnog plana koji citiram ciber_maniju :
"Ovo je najveca tajna operacija u povjesti St teme ili možda Pceksperta, malo pretjerujem al opet fora je fora"
Bacit cu i kao posebni topic da inspirira za buducnost ostale na slicne dramaticne prevrate

u ovoj ST tematici.
Sve je ovo na brzinu sastavljeno (log poruka) copy-paste metodom, no daje humoristican uvid u ovu operaciju.
PM Log
Da bih mogao sto hitnije dobiti avatar morao sam napraviti nekoliko budalastih postova tipa : "Vrlo interesantno (1-10x)"
Prve reakcije forumaša
Naj opakija je bila prva reakcija
ciber_manije > :clap:
Ekipa koja je doprinjela plodonosnijem efektu obmane Ice-a :
hall of fame
Ovako se dugo nisam nasmijao na Net-u jos od vremena BBS-a.
Ali sali mora doci kraj prije ili kasnije
Ne znam samo sto cemo sa ovim Ice burazom?
Umiroviti ga? Ili kao Vip,Simpa karticu dati nekome