View Single Post
Staro 14.06.2009., 22:44   #1
tony montana
Registered User

Datum registracije: Jun 2009
Exclamation siemens sx763 problem

e,pozz svima,tu sam novi......ugl.spojili su mi prije koji tjedan iskon.duo paket(tv,net...) i pocelo je stekat od prvog dana!prvo svako malo zamrzava sliku na ISKON.tv-u,a internet se ful cudno ponasa.veza mi puca svako malo,o skidanju da i ne govorim...skidam preko utorrenta i prek privatnih stranica,prvo mi je skidalo 20-30 kbs,onda sam prckao oko portforwarda,pa ga ukljucio,pa iskljucio,pa je skidalo po 350 kbs,i tak jedan dan,a onda opet banana....i tek sve do sad,full mi sporo skida,a kad pogledam u ruter,cijelo mi vrijeme javlja da mi address trenslation nije upaljen,a u statusu je upaljen i napravljen je port.zakaj mi onda javlja da je ugasen???evo,sad mi full sporo skida,a veza mi puca svako malo..jel to do rutera,il do kablova(imam telefonski kabel od uticnice do rutera oko 4 m)..pregledao sam firewall,nebi trebao blokirat...ak netko ima neku pametnu,nek se obavezno javi....p.s.zvao sam tehnicku podrsku(mali milijun puta),al oni nisu imali nikakav pametan savjet...toliko o teh.podršci.......
tony montana je offline   Reply With Quote